(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Det du siger, er du selv!

Det du siger, er du selv!
3. maj 2020 vanessa@keepterapi.dk

Tænk lige over den engang!?

Betyder det så, at jeg er alt, hvad jeg siger til andre? I korte træk: JA!

Jeg siger fx til min datter: ”Hvor er det bare supertræls, du hele tiden er så sur” – Så vender jeg lige fingrene indad, okay er jeg sur hele tiden, det kan da vist ikke passe, vil de fleste nok sige, men ved nærmere eftertanke, så er der måske noget om det alligevel!!?

Leg lige med et øjeblik og tænk lige en ekstra gang over, hvad du siger til folk næste gang – kig indad og se om det ikke kunne være til dig selv! Det kan godt lyde som en mega øv øvelse, for hvem har dog lyst til at pege fingre ad sig selv. Men du kan også vende den om og tænke, okay den tager jeg til mig. Fedt, jeg tager den ind og accepterer den, for så gør jeg noget ved det – og så vil det på magisk vis ændre sig 😊

Det betyder altså, at de ting, vi får øje på, ja dem kan vi også selv ændre – og hvem har ikke lyst til at ændre de trælse ting ved sig selv 😉

Kontakt mig hvis du har lyst til at lære dig selv bedre at kende og er klar til at arbejde med dine “skyggesider”

Kram Nessa