(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Det du taler om, får du mere af…!

Det du taler om, får du mere af…!
16. juni 2020 vanessa@keepterapi.dk

Jamen så vil jeg da tale om millioner og dyre biler, for så får jeg jo mere af det ik?

Jo det er faktisk lige præcis sådan det hænger sammen.

Men lad os lige tage den klassiske først. Du kender helt sikkert personen, hende eller ham der altid brokker sig!!! Hende/ham som synes alt er træls, aldrig har penge nok, arbejdet er træls, konen/manden er åndsvage og børnene… Ja vi kunne blive ved…

Men gæt lige engang hvad sådan en person tiltrækker mere af??? Jeps den er god nok, personen vil kun få meget mere af alt det brok, som er så træls..

Så tænk lige en ekstra gang over det, næste gang du brokker dig!!!

Jeg siger ikke, du skal gå og smile dagen lang og altid være glad, men det hjælper faktisk på det, hvis du gør.

Hvis du nu i stedet begynder at tale om hvor skønne og selvstændige børn du har (i stedet for at brokke dig over hvordan de altid kommer for sent, altid forstyrrer dig, hvor uansvarlige de er osv.)

Hvis du nu i stedet begynder at rose manden/konen over de små dejlige ting ”som de helt klar også gør” (i stedet for kun at brokke dig over hvordan de nu igen har købt det forkerte, eller glemt vasketøjet osv.)

Hvis du nu i stedet for at brokke dig non stop over dit arbejde (jamen så sig op og find noget andet, eller find ud hvor mange ting du reelt faktisk er glad for ved jobbet – det kunne jo være du var ret glad for den flextid, eller at arbejde ligger tæt på, eller kollegerne er søde, eller lønnen er god osv.)

Så kort og godt, hvad vil du gerne have mere af? Så begynd at tænke og snakke om det i stedet 😉

Kram Nessa