(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Jeg tænker da lige…

Jeg tænker da lige…
5. august 2020 vanessa@keepterapi.dk

Vi lever i et samfund, hvor alt kører stærkt. Vi arbejder mere, vi skal realisere os selv, vi skal have perfekte børn, perfekte hjem og ikke mindst perfekte kroppe og ja manden skal også helst være perfekt – I hvert fald udad til…

Vi har hele tiden så travlt med at vise, hvor stærke vi, og hvor meget vi kan klare – men tænk lige over hvilke signaler og værdier vi videregiver til vores børn – til de næste generationer i vores samfund?

Når jeg selv har for travlt, så forstår jeg ikke altid mine børn. Hvorfor er de trætte, når de kommer hjem fra skole og ikke engang kan overskue at tømme opvaskeren (det kan jo ikke passe) Jeg har jo selv arbejdet mange flere timer, og også handlet ind på vejen hjem og er nu i gang med madlavningen, og så skal jeg…. inden jeg overhovedet at tillade mig at være træt… Men lige præcis her kan jeg og alle andre lære utroligt meget af vores børn.. De forstår nemlig på en helt særlig måde at tage de tiltrængte pauser, som vi andre (voksne) ikke tør, fordi vores hoveder fortæller os alt muligt andet. Børnene er rigtig gode til at lytte til deres krop, følge deres naturlige intuition og handle på præcis det, de mærker – og lige præcis det SKAL vi andre lære noget af!

Jo mere vi er nede i kroppen og handler på det, der føles naturligt for os, jo mere er vi i alignment med os selv og vores inderste, og det er her vi har det godt – på alle plan!

Så mit bedste råd til dig: Ned i den krop og mærk, hvad DEN og DU har brug for – lige nu og så gør det! Det er vejen frem til et bedre liv for dig, dine børn og nærmeste 🙂