(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Klientudtalelser

“Vanessa har en super evne til at gøre tingene utrolig simple. Hun har givet mig uvurderlige lette redskaber, som jeg kan bruge resten af livet. TAK.” 
Inge K.

“Hele mit liv har jeg været bange for hunde, efter jeg blev bidt da jeg var barn. Efter 1 enkelt session har Vanessa fjernet min angst for hunde, og utroligt nok, klappede jeg for første gang en hund på vejen hjem. Det var dælme effektivt.”
Sara

“Jeg kan mærke, at jeg allerede efter første session har fået en helt anden ro i kroppen, i forhold til hvordan jeg før mærkede min store tunge sorg.

Jeg er bare så glad for at du er med på linjen og guider mig derhjemme, det giver mig styrke og tryghed.

Tak for den fantastiske personlighed og tryghed, du giver mig, og tak for din måde at være nærværende på.

Du er bare så dygtig, tak <3

Sanne M.

“Vanessa har en utrolig evne, til at være nærværende og er supergod med børn. Hun har flere gange hjulpet min datter, da hun var spæd og døjede med forstoppelse.

Hun fik min datters mavekramper væk, og hver gang hun havde været på besøg , så fik min datter afføring kort tid efter og havde det godt igen. Virkelig skønt at hun kom os til undsætning, da intet andet virkede.

Jeg har allerede lavet aftale med hende, når vores næste barn kommer til efteråret, hvis behovet er der. Af hjertet tak.”

Gitte Frederiksen

“Vanessa har det sidste års tid været en uundværlig hjælp og støtte i en, for mig, meget svær periode med pres fra uddannelse, sorg, fysiske skavanker og alt for mange stress symptomer.

Vanessa har vist mig vejen tilbage til mig selv og har givet mig redskaber til at forstå min krops signaler, så jeg kan handle og forløse de fysiske symptomer, jeg har haft.

Ved hjælp af TFT over Skype har hun i løbet af en enkelt session reduceret mine smerter fra et brækket haleben og ved anden session fjernet smerter fra en knude i brystet som i løbet af de efterfølgende dage forsvandt helt. Vanessa har også hjulpet mig med at finde fodfæste og ro i hverdagen, ved at kigge på nogle af de situationer, hvor jeg er blevet overmandet af stress symptomer, og dem vi ikke har fået forløst sammen, har jeg fået redskaber til at arbejde videre med selv.

Vanessa er en fantastisk terapeut, som kan gøre svære ting lettere at tale om. Når Vanessa har guidet mig igennem en masse mørke og ubehagelige sider i mig selv, har hun altid sørget for ,at jeg har været okay undervejs og helt tryg og godt tilpas, inden vi har afsluttet en session.

Jeg har kun rosende ord at sige om Vanessas måde at være på i terapirummet, hun får mine varmeste anbefalinger.”

Trine Bork Hansen

“Jeg har i mange år undgået at køre på motorveje, fordi jeg var panikslagen. Det har i lang tid generet mig, fordi jeg var nødt til at tage mange omveje, som altid tog ekstra tid.

Efter få behandlinger hos Vanessa, fik vi fundet og arbejdet med den gamle årsag, så jeg i dag igen tør at køre på motorveje.

Det har været en fantastisk lettelse.”

Søren V

“Jeg troede ikke helt på tingene i mit liv kunne blive bedre, men efter få sessioner hos Vanessa, så alt helt anderledes og mere positivt ud. Hendes tilstedeværelse, nærvær og coaching er guld værd.”
Helle