(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Min værktøjskasse

Min værktøjskasse

Min værktøjskasse består af flere forskellige redskaber, som jeg selv har draget stor
nytte af i min egen personlige udvikling.

Fokuser ikke på, hvor du har været, men hvor du er på vej hen!

Hvilke terapiformer benytter jeg mig af?

  • Kognitiv terapi (Samtaleterapi)
  • Tankefeltterapi EFT/TFT (Emotionel frihedsteknik/Tankefeltterapi)
  • Avanceret traumehealing
  • Coachingteknikker indenfor mindset
  • Kropsterapi

Kognitiv terapi

Kognitiv terapi også kaldet samtaleterapi, handler om at forstå og ændre dine uhensigtsmæssige tanker og handlinger, som i værste fald kan være med til at forværre eller vedligeholde dine problemer.

Vi tager altså her udgangspunkt i dine aktuelle problemer og finder sammen ud af, hvordan de kan forbedres. Når virkeligheden og vores billede af virkeligheden ikke stemmer overens, så kommer vi nemt til at benytte os af uhensigtsmæssige handlemønstre.

Hvordan virker kognitiv terapi?

I kognitiv terapi handler det om at opdage disse mønstre og handle på dem, så de kommer til at passe med virkeligheden.

Til dette arbejde benytter jeg mig b.la. af den kognitive diamant, som viser hvordan vores tanker, krop, følelser og adfærd hænger sammen og skaber vores virkelighed.

Tankefeltterapi (TFT/EFT)

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT) er supereffektive og skånsomme metoder, der virker på langt det meste ubehag i både krop og sind.

TFT/EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energibaner, som vi kender fra akupunktur, stimuleres med en let tappen forskellige steder på kroppen samtidig med, du fokuserer på dit ubehag. Herved forløses de følelser, som låser kroppen i det psykiske eller fysiske problem.

Hvordan virker tankefeltterapi?

Du fokuserer på dit problem og ubehaget ved denne problemstilling. Jeg guider dig ind i at mærke, hvor henne dit ubehag sidder i din krop. Herefter tapper jeg blidt på forskellige meridianpunkter på din krop (primært på din hånd, dit ansigt og din brystkasse), mens du bliver i dit ubehag, som efterfølgende relativt hurtigt formindskes.

Du vil derefter være i en tilstand, hvor du vil føle dig rolig i hovedet, fredfyldt i hjertet og mærke en lethed i kroppen. Med andre ord kan man sige, at energien fra din problemstilling vil have sluppet sit tag i dig, og du vil føle dig mere fri.

Avanceret traumehealing

Avanceret traumehealing kaldes også Healing med hjertet. Denne yderst dybdegående teknik tager sit udspring i regressionsterapien. Her guides du nænsomt tilbage til det øjeblik, hvor dit traume opstod, og der heales herefter med hjertet ved at være fuldt til stede med kærlighed og accept.

Dit traume vil herefter stille og roligt forløses, og du vil opleve at komme i en tilstand, hvor du er rolig, fredfyldt og let, og du vil ikke længere være påvirket af dit gamle traume.

“Det er farligt,” sagde frygten.
“Det er unødvendigt,” sagde fornuften.
“Gør det alligevel,” hviskede hjertet ❤️

METAsundhed

METAsundhed er læren om kroppens naturlige biologiske processer. Det er et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens intelligens. METAsundhedsmodellen giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd, både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, hvilket skaber de bedste resultater, når vi kombinerer de forskellige metoder. Din krop går fra at være besværlig, til at være din egen intelligente medspiller.

METAsundhed handler om at finde den bedste behandling til at forløse den mentale ubalance og det fysiske symptom. METAsundhed er altså en model, som tager udgangspunkt i de bagvedliggende psykiske årsager til din krops fysiske tilstande.

Dit mindset

Skab magi med dit mindset ♣

Vidste du, der er 80 % større chance for at opnå det, du ønsker, når du skriver det ned?

Du bliver, hvad du tænker!

Du kender måske ordsproget, du bliver, hvad du spiser. Det er fuldstændig det samme med tankens kraft, altså dit mindset.

Det vi siger til os selv, ja det bliver til virkelighed.

Lad mig give dig et eksempel:

En tidligere klient kom til mig, fordi hun inderligt ønskede sig en kæreste. Hun havde i flere år haft lyst til at dele sin tilværelse med en, men samtidig gik hun dagligt og sagde til sig selv (ubevidst)

“Jeg får aldrig en kæreste”

“Der er ikke nogen, der gider mig”

“Jeg er tyk og grim og ikke værd at elske”

Egentlig en meget trist, men desværre også meget almindelig samtale (for mange), der forgik i hendes hoved, som hun faktisk ikke selv var klar over.

Men da vi begyndte at arbejde med hendes mindset, og hvordan hun selv kan være med til at programmere sit mindset og fortælle en anden historie om sig selv, ja så begyndte der at ske mirakler 🙂

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.