(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Min skøre forretning

Min skøre forretning
21. februar 2020 vanessa@keepterapi.dk

Da jeg startede som selvstændig for år tilbage, undersøgte jeg alt, hvad jeg kunne finde om det at køre en forretning. Jeg læste og undersøgte og spurgte mig frem – og alt jeg fandt ud af, var at jeg blev mere forvirret…

Jeg skulle jo køre min forretning på en bestemt måde, troede jeg…

Jeg skulle jo være terapeut på en bestemt måde, troede jeg…

Min klinik skulle endda se ud på en bestemt måde og ja mine billeder på samme måde, troede jeg…

Men jeg er heldigvis blevet klogere med tiden, for min forretning skal nemlig lige præcis ikke se ud som alle andres. Jeg kan sagtens lade mig inspirere af andre, som jeg synes er herre seje, men min forretning skal afspejle MIG!

Måske tænker du, ja det siger da sig selv… Men det gjorde det ikke for mig.. Jeg havde så svært ved at finde ud af alle mulige ting omkring min forretning.. Fx anede jeg ikke, hvordan min hjemmeside skulle se ud (for man skulle jo gøre det på bestemt måde) Alle disse beslutninger var ved at kvæle mig og min forretning.. For inderst inde ønskede jeg blot, at min forretning afspejlede mig.. Men det kræver jo, at jeg ved, hvem jeg er og hvad jeg står for…???

Jeg turde ikke stå ved mig selv, og derfor voksede min forretning heller ikke, for det kom jo ikke fra inde i mig. Det var en masse ydre ting, der blev sat op, fordi jeg troede det var sådan, man gjorde..

Men nu har jeg indset, at jeg “bare” skal køre min forretning ud fra lige præcis den jeg er, og så bliver altid bare så meget nemmere, fordi det kommer fra sjælen eller hvad du nu vil kalde mit indre…

Og hvem er jeg så?

Jeg er Vanessa, mig der skiller mig ud ved at være anderledes på den “fede” måde. Jeg er mig, der tør være mig selv. Jeg er mig i fuld udstrækning, der indeholder alle livets facetter. Jeg er mig, som indeholder og kan rumme alle tænkelige følelser. Jeg er uperfekt, og jeg elsker det. Jeg lærer hver dag, og jeg elsker at lære, for det betyder, at jeg stadig udvikler mig.

Jeg har selv gået vejen (og sikke en lang og snørklet vej)

Derfor ved jeg, hvordan jeg på bedst mulig og kærlige måde kan hjælpe dig med at finde og gå din vej (på den mindst lange og snørklede måde)

Så hvad er din drøm, hvordan skal dit liv se ud – hvad kalder dit indre på?

Kram Nessa