(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Udviklingsforløb

Skræddersyet udviklingsforløb

Er du for alvor klar til at tage nogle kvanteskridt i dit liv på alle parametre, så er et skræddersyet udviklingsforløb måske noget for dig?

Her vil vi sammen finde ud af, hvad dine behov er og arbejde intenst og dybdegående med dine udfordringer. Jeg vil kombinere forskellige terapiformer samt udarbejde en grundig terapiplan, der er med til at støtte op om dig på alle områder i dit liv som for alvor vil få tingene til at rykke på den positive måde. Her vil din personlige udvikling virkelig komme til at rykke, så du får lige præcis det liv, du måske kun tør drømme om.

Jeg vil både være din terapeut, din sparringspartner, og din personlige motivationscoach, som støtter og hjælper dig, når du har allermest brug for det, samt være hende, der tør give dig et kærligt spark ved behov. Du får altså alt, hvad du behøver i en samlet pakke.

Hvordan foregår det?

Vi vil starte med en fælles snak omkring, hvad dine behov og udfordringer er. Dernæst vil vi sammen lave en forløbsplan, som matcher dine behov og forventninger.

Denne plan indeholder b.la. en beskrivelse af dine udfordringer, hvordan vi sammen kan løse dem, hvilke metoder jeg vil benytte, samt hvilke redskaber du får med dig hjem til evigt eje. Desuden vil vi oprette en fælles Facebook- eller mailgruppe, hvor vi løbende kan spare, når du ikke er i session hos mig samt stille spørgsmål, og hvor jeg løbende giver dig små opgaver til egenrefleksion mv.

Dertil kommer en dybdegående terapiplan, som skal hjælpe dig til at nå dit mål. Din terapiplan er nøje tilpasset dig og dine behov og består b.la. af tiltag inden for både krop, psyke og mindset. Ja alle tiltag som er med til at støtte op omkring hele dig på alle plan.

Hvad kan du få hjælp til?

Du kan få hjælp til stort set alt. Her tænkes der på dit overordnet velbefindende og din generelle trivsel eller mangel på samme.

Et specialdesignet udviklingsforløb er for dig, der mangler trivsel, glæde og eller tilfredshed i dit liv. Dig der døjer med flere aspekter i dit liv, som ikke er tilfredstillende, eller dig der synes du mangler et eller andet i dit liv, som du måske ikke helt kan sætte ord på. Eller dig der næsten har opgivet livet og gerne vil finde ind til kernen og finde glæden frem igen.

Her ser du følgende eksempler på, hvad et skræddersyet udviklingsforløb kan indeholde elementer af eller have som fokusområde:

  • Selvværd
  • Forbedret trivsel
  • Et stærkere og forbedret mindset
  • En stærkere psyke og krop
  • Komme af med et eller flere traumer, som begrænser dig i din dagligdag
  • Leve livet mere frit og ubesværet
  • Forbedring af din livskvalitet

Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående problematikker, og ønsker du en forbedring af dit liv, så tøv ikke med at kontakte mig for at høre, hvad jeg kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud.

Vi finder sammen ud af, hvad dit/dine behov er, og jeg sammensætter en særlig pris til dig, så du ved, hvad forløbet vil indeholde og koste af både tid og penge inden opstart.

Kontakt mig for en uforpligtende og afklarende samtale.

Ring på Tlf. 60 12 15 90

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.