(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepterapi.dk

Workshop

Workshop

Har din skole, virksomhed, forening, klub eller lignende lyst til at lære om den supereffektive følelsesforløsende teknik også kaldet EFT, så er workshoppen her måske noget for jer?

En workshop bygges op efter jeres behov, og sammen finder vi ud af, hvordan EFT kan hjælpe jer. Det kunne fx være at mindske stress på arbejdspladsen, skabe bedre relationer, forbedret gruppedynamik, teambuilding osv.

Hvad er EFT?

EFT (Emotionel Frihedsteknik) er en metode, som bruges til at forløse uhensigtsmæssige eller stagnerede følelser gennem en let tappen på forskellige punkter på overkroppen. Metoden er meget effektiv og bruges b.la. ved stress, angst, fobier, bekymringer, vrede og meget andet.

Følelser er energi, og følelser som eksempelvis sorg og vrede er ikke farlige, men hvis de låser sig fast i vores system, kan de give problemer – enten mentalt eller fysisk. Ved brug af denne metode, tager vi energien ud af følelsen, så den kan slippes og ikke længere fylder i vores system, og vi føler os derefter mere frie i vores adfærd.

Hvordan virker det?

Ligesom med akupressur er teorien, at ubalancen (dvs. den ‘negative’ følelse) skyldes blokeringer i energisystemet. Med EFT tapper man let på endepunkter på kroppens meridianbaner, mens man mærker ind i følelsen. Ved at kigge på følelsen og acceptere den og sig selv, vil energien omkring den blive mindre. Det kan være smertefuldt at skulle kigge på sin følelse, men det er nødvendigt at give den plads for at kunne slippe den helt.

Ring og hør nærmere om, hvordan en workshop kan hjælpe jer.

Ring på tlf. 60 12 15 90

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.